Rodamons

Rodamons

facebook twitter
Pop - Rock | Barcelona, Andorra
Total Song Plays: 5,132   
Member Since: 2006
   Last Login: over 30 days ago

Profile    Songs    Albums    Videos    Photos    Bios    Connections    Endorsements   

Sign up for Broadjam today to follow Rodamons, and be notified when they upload new stuff or update their news!

Biografia

RODAMONS neix a principis del 2002, liderada per Eric Vinaixa, amb l'objectiu d'expressar la passio pel rock com a forma d'entendre la musica. Buscant sempre un so directe, sincer i lliure, aquest quartet ( format per veu i guitarra, guitarra solista, baix i bateria) ofereix en els seus espectacles una posada en escena carregada de for§a i d'energia.

Considerats millor banda novell de rock en catala del 2003, RODAMONS ha anat acumulant premis ( "Gamarock", "En Potencia" de Catalunya Cultura) i bones critiques fins a rebre el DISC CATALA DE L'ANY 2005, que atorga anualment Radio4, pel seu primer treball "Temps Millors" (Picap, 2005).

Amb quatre videoclips oficials ( "Quan", "L'Ultim anonim" , "Ho tens negre, company" i "Sexy Gi" ) circulant per les televisions nacionals, RODAMONS ha actuat en les principals sales catalanes (com Bikini o Luz de Gas), televisions i radios, en festivals de renom (com el Senglar Rock) i, fins i tot, al Camp Nou (en els actes de celebracio del tiÃ,­tol de Lliga 2004-05).

A principis del 2008 treuen el seu segon disc, "Mama" tambe amb PICAP.

RODAMONS continua rodant pels regnes del seu mon, essent la Fami­lia Rock, fins al final, per damunt d'estils i de modes.

L'espectacle acaba de comen§ar.